Deze site gebruikt cookies. Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie

Stadstour Wenen Panorama en boottocht

 • Geen boekings- of creditcardkosten
 • Onmiddellijke bevestiging
Downloading...
SPECIALE AANBIEDINGEN! Vroegboek korting! Groepskorting beschikbaar! Aanbiedingen Beschikbaar voor City-Discovery.com Review Rebate! Receive two (2) adult tickets for the price of one (1) in exchange for your review! Get %percentage%% off your bookings in exchange for your review! klik hier voor meer details ! Gratis geschenk krijgen! Alleen %slots% plekken over! tot %percentage%% korting!
Leverancier VIENNA SIGHTSEEING TOURS

Een ontspannen boottocht over de Donau voert u langs de ‘Wiener Prater’’ (het amusementspark), de Donau Toren (Donauturm), van 252m hoog en het gebouw van de Verenigde Naties. Geniet van een prachtig uitzicht over de wijngaarden en de stad vanaf de heuvels van de Weense bossen. Op de terugweg naar het centrum komen we door het romantische wijndorp van Grinzing.

Beschrijving

Als een ideale aanvulling op onze historische stadstour nodigen wij u uit voor een ontspannen boottocht over de Donau. We komen langs het ‘Prater’, de Donau Toren, het gebouw van de Verenigde Naties en de beroemde gebouwen door de kunstenaar en architect Friedensreich Hundertwasser, zoals het Kunsthaus en zijn meest bekende ontwerp het Hundertwasserhaus.

Vanuit de heuvels van het Wienerwald kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de wijngaarden en de stad. Op de terugweg naar het centrum komen we door het romantische wijndorp Grinzing vol met drukbezochte wijntaveernes.

Inbegrepen

 • Transportation fee

 • Cruise fee

 • English-speaking guide
2-for-1 Selecteer reisdatum Kies uw datum Kan ik na het boeken mijn datum wijzigen? Voer het aantal reizigers in Kies uw optie Bekijk details en tijdschema Vanaf GEGARANDEERD DE BESTE PRIJS BOEK NU U ontvangt uw bevestiging en voucher per email. Speciale Promo korting Jazeker! * Na de boeking kunt u de datum wijzigingen Na bevestiging ontvangt u een tegoedbon met alle informatie over uw activiteit, inclusief de lokale contactgegevens van de aanbieder, die u kunt contacteren als u vragen heeft of als u de datum moet wijzigen. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen. *Onder voorbehoud van beschikbaarheid Toeslagen kunnen van toepassing zijn Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Vermeld het aantal reizigers. Selecteer optiepakket. Geef het aantal reizigers op en selecteer een optie Sorry, het is momenteel niet mogelijk om deze activiteit te boeken. Review Promo Volwassen ( Leeftijd & over ) Van Kind ( Leeftijd & over ) Van Infant ( Leeftijd & over ) Gratis
Stadstour Wenen Panorama en boottocht

Duur: 4 hour(s)
Beschikbaar: Ma, Do en Za
Pick-up: Niet beschikbaar
Ingesloten: Transportation fee / Cruise fee / English-speaking guide

Het druppelpunt was anders dan het ophaalpunt. De meeste toeristen waren niet tevreden waar de reisleider hen aan het eind verliet.

Adnan

Lees onze 1 review(s)
Waarom City Discovery?
 • Eenvoudig boeken
 • Onmiddellijke bevestiging
 • Verandering planning op elk gewenst moment
 • Gegarandeerd de beste prijs
 • 24/5 klantensupport
Veilig & eenvoudig betalen

Al onze card betalingen worden beschermd door Thawte om u gemoedsrust.

Schema

 • 14:15

  Check-in at the Opera House, in front of the Opera Fountain

 • 14:30

  Tour de ville panoramique de Vienne

  Travel in a comfortable coach through Vienna and up to the vineyards. On the way, pass by the quaint wine tavern village of Grinzing all the way up to Kahlenburg, where you can enjoy panoramic views of the Vienna Woods, the Danube, and the bustling city below.

 • Danube River and Canal Cruise

  Enjoy the view as you cap off this half-day tour on the water. See the historical side of Vienna as you take a relaxing boat cruise along the Danube River and Danube Canal.

 • 18:15

  Tour Ends at Schwedenplatz

Prijs en Opties

Bekijk details en tijdschema Gratis Niet beschikbaar vanaf Tot Groepskorting beschikbaar! Aanbiedingen Beschikbaar voor City-Discovery.com! UITVERKOOP! Vroegboek korting! Boek %days% dagen eerder en bespaar %percentage% (tot %date%) (GET 1 FREE !) Tot Alleen %slots% plekken over! (50% korting!) (%percentage% korting!) Reisperiode: BOEK NU

Notities

Beperking(en)
 • Indien er minder dan 4 deelnemers hebben geboekt, kan deze activiteit niet doorgaan

Vereiste items om mee te nemen en kleding
 • No pets are allowed on this tour except for guide dogs for the blind.

Vereisten - overige
 • Neem 24 uur van te voren voor uw activiteit plaatsvindt telefonisch contact op met de activiteitenprovider om uw boeking te bevestigen. Uw voucher bevat de belangrijke contactinformatie.

Aanvullende opmerking(en)
 • This tour is available in English, German and Spanish.

 • Kinderen van twee (2) jaar of jonger zijn gratis maar dienen op de schoot van een ouder of voogd te zitten indien er geen zitplaatsen beschikbaar zijn.

Boekingcondities ( # deelnemers, voertuigen, uren)
 • U kunt een maximum van 6 boeken.

Veel Gestelde Vragen

Click HIER omeen aanvraag te verzenden naar deze activiteit

Beoordelingen

Het druppelpunt was anders dan het ophaalpunt. De meeste toeristen waren niet tevreden waar de reisleider hen aan het eind verliet.

Adnan

De boottocht was zeer interessant om in de zijkanalen van de Donau te varen. De busreis toonde andere delen van Wenen, vooral het huis waar Beethoven en anderen woonden.

Biswajit

Deze tour bood niet veel, behalve de busrit door de stad en een beetje buiten de stad. De boottocht zelf ​​had geen speciaal uitzicht. We gingen er een uurtje staan, hadden een klein diner en werden in de stad gedropt. Ik zou deze tour niet aanbevelen, u kunt uw tijd beter gebruiken.

Inessa Shlifer

Annuleringsvoorwaarden

 • Elke annulering binnen 1 werkdagen voorafgaand aan uw activiteit (after 14:45:00 local time) is onderhevig aan een toeslag van 100% van het totale bedrag.

Mensen die deze activiteit leuk vinden, vonden dit ook leuk

Boek nu van volwassenen Kinderen Baby's Leeftijd above Reiziger Reizigers travelers Verplicht Dient vergezeld te worden door Alle leeftijden UITVERKOOP korting meer minder SALE %percentage_off%% OFF Toon meer Laat minder zien Kies de valuta die u wilt gebruiken om uw betaling te voltooien. Er worden kosten in rekening gebracht
Laagste Tour Prijzen
Verandering planning op elk gewenst moment
Onmiddelijke bevestiging
24/5 klantensupport

Gewelidge aanbiedingen Never miss a deal while traveling

Een moment geduld alstublieft...