Deze site gebruikt cookies. Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Klik hier voor meer informatie

Following the acquisition of City Discovery by VELTRA Corporation in February 2016, the decision has been made to close the City Discovery brand and consolidate its operations.

VELTRA will continue to serve travelers the best tours, activities and transfers worldwide through its website: www.veltra.com.

Previous bookings with City Discovery will be organized as normal.

We want to express our sincerest gratitude to our loyal customers who have been with us in the last 15 years. We value your patronage and hope you will book again with us through VELTRA (www.veltra.com).


Sincerely,
The Team of City Discovery

Over ons

Wat zult u 10 jaar later onthouden over uw reis? Het hotel waar u verbleef? De vliegtuigmaatschappij waarmee u vloog?

We geloven er in dat uw beste herinneringen zullen bestaan uit een diner bij de Eiffeltoren, een wijnproeverij in een Toscaanse kelder, een helikoptervlucht om de skyline van New York te bezichtigen, het leren van de Tango in Buenos Aires of het beklimmen van de Mount Fuji bij zonsopgang.

Het is net als iets voor de eerste keer ondernemen in een stad waar je nog nooit eerder bent geweest en alles weer keer op keer herbeleven dat een vakantie zo bijzonder maakt.

City Discovery is er om u te helpen een onvergetelijke ervaring te vinden en u het beste gedeelte van uw vakantie te verzorgen.

City Discovery is een toonaangevende dienstverlener van sightseeing tours, reiservaringen en grondtransport wereldwijd.

Verschillende tours voor verschillende type mensen – Dat is de reden waarom we meer dan 8.000 zelf uitgekozen reisactiviteiten aanbieden in meer dan 700 bestemmingen. Deze strekken uit van algemene interesses naar gespecialiseerde thematische activiteiten om zo aan uw reiswensen te voldoen. We helpen u graag bij het uitkiezen van uw tours door middel van gebruiksvriendelijke functies, zoals beoordelingen van reizigers, wensenlijsten en voorgestelde routes

Brede dekking – Reizigers kunnen hun tours direct boeken middels City-Discovery.com een netwerk met meer dan 16,000 reisorganisaties en gelieerde organisaties.

Meerdere talen - City Discovery is beschikbaar in 18 talen en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk, Italie Griekenland, en de Filippijnen.

« City Discovery is met name deskundig in haar aanbiedingen voor de VS, Frankrijk, Griekenland, Italië, Brazilië en de Filipijnen. Het eeuwenoude, in Parijs gelokaliseerde kantoor heeft waarschijnlijk het meest cosmopolitische gevoel van alle sites doordat haar website beschikbaar is in vele talen en hetgeen zij aanbiedt meestal geografisch divers is. De site neigt ernaar om de beste te zijn in culturele tours. » BBC, januari 2013

Onze geschiedenis

Bij de oprichting in 2003, door een team van reisprofessionals, is City Discovery begonnen als een simpele op een website gebaseerd reserveringssysteem dat reizigers toestaat tours en activiteiten op een snelle en eenvoudige manier te boeken. Over de jaren heen heeft City Discovery bewezen een van onschatbare waarde online bron te zijn voor reizigers die op zoek zijn naar boekingen, tickets en activiteiten wereldwijd. De doestelling is hetzelfde gebleven: om reizigers te helpen inspiratie en ervaringen te doen vinden om het beste uit elke reis te halen.

Een aantal geweldige dingen over ons:

Geweldige activiteiten

Wilt u instappen op een dubbeldekker bus in Londen, duiken met haaien in Kaapstad of wilt leren koken in het huis van een Vietnamese chefkok? Valt een verkenning in Parijs middels een 2CV of helikopter onder uw voorkeur? Noem het maar op en wij hebben het!

We hebben een van de grootste inventarissen van tours en activiteiten waarbij tientallen activiteiten iedere week worden toegevoegd.

Om de tevredenheid van vakantiegangers te garanderen, screenen wij zorgvuldig de touroperators uit de hele wereld en selecteren we de topaanbieders. Onze lokale partners dienen te voldoen aan onze kwaliteitsnormen en toegewijde klantenservice.

Ons brede assortiment van reisactiviteiten voldoen aan de gevarieerde interesses van reizigers. Hieronder treft u voorbeelden van de soorten producten die wij bieden.

 • Stedentrips & Rondkijken
 • Stedenpas & Vermijd Lange Wachtrijen Tickets
 • Hop on Hop off Tours
 • Segway & Wandeltochten
 • Dagtochten & Excursies buiten de stad
 • Prive Tours
 • Avondtours
 • Fototours
 • Excursies aan wal
 • Cruises, Mini & Dinner Cruises
 • Shows, Cabaret & Concerten
 • Eten, Wijn & Gastronomy
en nog veel meer!

Geweldige Klantenservice

Gegarandeerd een efficiënte en betrouwbare klantenservice. We streven ernaar om vragen binnen 48 uur te behandelen. Ons team van reisexperts heeft jaren ervaring en kan zorgvuldige oplossingen bieden met betrekking tot boekingen en reisschema’s.

Bel met ons op via het gratis nummer of stuur ons een bericht per fax, e-mail, chat en terugbelverzoek. Wij zijn hier om u 24 uur per dag te helpen.

Geweldige functies

 • directe boekingsbevestiging gereed: boek, print de voucher en ga!
 • Video's afspelen van geselecteerde reizen en ervaringen
 • Mobiele Site en Mobiele Apps geeft klanten de mogelijkheid klanten middels hun smartphones en tablets te boeken
 • Handige wishbox zodat u uw tourwensen kunt volgen en later kunt winkelen
 • 18 Talen in de klantenservice en vertaalde websites voor City-Discovery.com
 • Veilig en Eenvoudig Boekingssysteem ingeschreven in Trustwave's Trusted Commerce programma
 • City Discovery Blog met updates van reizen aanbiedingen, reiservaringen, en zakelijk nieuws
 • Betrouwbare recensies en foto's van medereizigers
 • Beste prijsgarantie zonder verborgenkosten
 • Aanbevolen programma om u een idee te geven waar u heen kunt gaan

Geweldige Service for Reisprofessionals

Bent u een reisorganisatie? Geef uw klanten toegang tot een uitgebreide selectie van reisactiviteiten en grondtransport wereldwijd.

Zie onze Travel Agent Programma, Gelieerde Programma's en White Label Oplossingen

MEER INFORMATIE »

Laatste nieuws

Laagste Tour Prijzen
Verandering planning op elk gewenst moment
Onmiddelijke bevestiging
24/5 klantensupport

Gewelidge aanbiedingen Never miss a deal while traveling