Geniet van extra inkomsten met het City Discovery Travel Agents Program!

Welkom bij ons Travel Agents Programma. Tot heden heeft City Discovery een sterk partnerschap opgebouwd met meer dan 16.000 reisorganisaties in Europa, Azië, America, Oceanië en Afrika. Boek meer tours, activiteiten en transfers voor uw klanten en ontvang onmiddellijk extra inkomsten

Meer informatie over onze Travel Agents Programma:

1. Reisorganisaties kunnen gemakkelijk een breed scala aan Reis Ervaringen boeken (bezoeken van bezienswaardigheden, activiteiten, passeren, etc) en wegvervoer, waaronder:

Wij selecteren de beste locale reis dienstverleners die hoge normen van kwaliteit en klantenservice toewijden.

2. Reisorganisaties krijgen 10% commissie op alle luchthaventransfers en 8% op alle tours en activiteiten

3. Wij bieden extra financiele stimulansen voor de beste verkooporganisaties

Hoe werkt het?

Meld u aan bij uw Travel Agents Programma en log in om uw tours en attracties te boeken bij City Discovery en ontvang commissies (of netto prijzen/kortingen) op al onze producten.

U heeft twee betalingsopties

Optie 1:
Betaal met de creditcard van uw reisorganisatie. Nadat de korting is afgetrokken zullen wij het nettobedrag in rekening brengen van de creditcard van uw reisorganisatie. Log in om de tours en attracties te boeken op CityDiscovery om uw commissie direct op te vragen.

Optie 2:
Betaal met de klantencreditcard. We kunnen de betaalopdrachten verwerken door checks of middels PayPal wanneer het bedrag meer dan USD 30 bedraagt. Er kunnen 30-60 dagen er overheen gaan nadat de datum van de tour wordt aangeboden om er zeker van te zijn dat de dienst niet is geannuleerd.

U heef toegang tot uw boekingen en controleer online uw status en verkoop op welk gewenst moment.

Kan ik voor grote groepen mensen boeken? Boekingen voor grote groepen is net zo eenvoudig als boekingen voor individuele boekingen. Het biedt ook meer mogelijkheden voor grotere commissies.

We hebben een efficiënt en betrouwbaar Klantenrelatiemanagementsysteem. U kunt op ieder moment toegang krijgen tot uw account door in te loggen met uw e-mail en wachtwoord.

Indien u vragen heeft neem dan contact met ons op

Inloggen » Registreren »

Andere Partner Opties

Er zijn verschillende andere manieren om met ons te werken ! U kunt onze reiservaringen delen op uw website door middel van:

MEER INFORMATIE »

Laagste Tour Prijzen
Verandering planning op elk gewenst moment
Onmiddelijke bevestiging
24/5 klantensupport

Gewelidge aanbiedingen Never miss a deal while traveling